Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/public/sites/www.deesengene.nl/wp-includes/compat.php on line 502
Promotie - Dees & Gene

Promotie

Dit was echt een VET leuke opdracht!

Jouw kerstpakket bezorgen in juni?

Geen probleem! Zelfs niet met 28º C.

De inwoners van je stad bereiken?

Nou dan doen wij dat toch!!

Je nieuwe winkel gaat binnenkort open. Je lanceert een nieuw product of dienst op de beurs. Je wilt meer aandacht voor het zwerfafval in jouw stad. Kortom: je hebt kosten noch moeite gespaard om goed voor de dag te komen. Iedereen zal weten wat jij te verkopen of te vertellen hebt! En hoe doe je dat dan? Een ballonnenboog bij de deur? Een flyer op een tafeltje in je stand? Heel goed. Maar laat ons ook eens vrijblijvend meedenken. Het kan namelijk altijd spectaculairder menen wij!


Meer aandacht nodig?

Iedereen heeft behoefte aan aandacht, toch? En die behoefte wordt alleen maar groter als je iets heel graag wilt delen met anderen. Je nieuwe product, dienst of boodschap bijvoorbeeld. Maar hoe bereik je zoveel mogelijk mensen of de juiste doelgroep? Aan je enthousiasme ligt het niet, die is enorm! Maar soms ontbreekt het gewoon aan creativiteit. Of tijd. Iets wat Dees & gene in overvloed heeft: creativiteit! En die tijd… die maken we gewoon voor jou!

We vinden het elke keer weer een feest om ons voor een of meerdere dagen onder te dompelen in een bedrijf of instelling en hun boodschap uit te dragen. We lezen ons in, vertalen jullie boodschap naar een ludieke act en promoten jullie zodat niemand jullie ooit nog kan vergeten! Of dit nou als beursacteur in een beursstand is of tijdens een promotiecampagne op straat, we vinden het allemaal even leuk.

Promotiefilm zwerfafval

Zwerfvuil campagnes in Schiedam!

 

IMG-20160604-WA0198Heel 2016 waren wij elke laatste vrijdag van de maand te vinden op de weekmarkt van Schiedam. Elke maand stond een ander zwerfvuil thema in het spotlicht. De eerste act stond in het teken van tasjes. Zo hebben wij op de markt katoenen tasjes mogen uitdelen ter vervanging van de plastic tasjes die je vroeger overal gratis kreeg. De slogan op de tasjes werd bedacht door Dees en zij leverde ook 10.000 tassen aan Irado en de markt van Schiedam.

Andere thema’s waren: peuken, plastic, chipszakjes, klokhuizen en schillen, blik, papier, kauwgum en vuurwerk. Elke keer weer een hele leuke uitdaging om iets creatiefs en opvallends te verzinnen waarmee wij de inwoners konden verrassen en voorlichten.

Merel Verhagen & Petra Wegman – Irado: ‘In de inmiddels 9 acts van Dees & Gene, gingen toegankelijke en vaak hilarische typetjes in gesprek met Schiedammers over het voorkomen van zwerfvuil op de markt en bij evenementen. Door hun gedrevenheid en enthousiasme werd het publiek verleid om na te denken over het eigen gedrag. Het groeiende besef bij Schiedammers dat plastic bekertjes, sigarettenpeuken of kauwgumpjes niet meer op straat horen, is het resultaat dat wij vooraf wilden en dat Dees & Gene door hun professionele en sympathieke aanpak voor elkaar heeft gekregen!’

Voorbeelden van Promotie opdrachten