06-12971928 Snel contact

Wie zijn wij?

Een stelletje aandachtstrekkers

Eerlijk is eerlijk… wij zijn eigenlijk gewoon een stelletje aandachttrekkers! In positieve zin natuurlijk. We staan niet alleen heel erg graag in the spotlights, we doen dat ook nog eens heel goed (zeggen ze al 10 jaar)! Wij weten heel goed hoe we de aandacht op onszelf en daarmee ook op jouw boodschap moeten vestigen. Nooit schreeuwerig of ordinair maar altijd ludiek en enthousiast. En in de trainingen? Dan gaat alle aandacht naar jou en je groep!

Het brein

Dees

Van je passie je werk maken? Lekker spelen en dat je werk mogen noemen? Het kan! Désirée de Bruin (zeg maar Dees) is zo’n geluksvogel. Sinds 2010 is zij de eigenaresse van Dees & gene en kruipt zij zeer regelmatig in de huid van allerlei, met veel liefde gecreëerde, typetjes. Daarnaast verzorgt zij ook workshops improvisatietheater en theatersport en is zij inzetbaar als trainingsacteur.

Dees organiseerde al vele evenementen. Van bedrijfsuitjes en vrijwilligersfeesten tot theatersportmarathons en theaterweekenden. Als bewezen organisatietalent vindt Dees het ook erg leuk om met je mee te denken en jou eventueel op ideeën te brengen voor de aanpak en planning van jouw feest of evenement. Zij zit vol creatieve ideeën!

Vakidioten

& Gene

Al 10 jaar lang werkt Dees met veel plezier en tot volle tevredenheid samen met Gene. Gene slaat op alle fantastische acteurs en trainers die Dees inhuurt voor allerlei verschillende opdrachten. Een voor een vakidioten met veel kennis en compassie. Allemaal even enthousiast en vol spelplezier. De leukste opdrachten zijn de opdrachten waar we met veel acteurs naartoe mogen, soms wel met z’n tienen tegelijk. Elke keer weer een feestje om met z’n allen te knallen voor een opdrachtgever!

Dees zoekt graag naar de juiste acteurs en trainers voor jouw opdracht. Ook voor een dag presentator, clown, grimeur of zelfs een Sinterklaas ben je hier aan het juiste adres. Dees & gene heeft ze allemaal!

Wij bouwen graag aan een goede klantrelatie.

Maar wel veilig met helm en handschoenen!

Jouw wensen

We leveren maatwerk en daarom vinden we het heel belangrijk om in een (vrijblijvend) gesprek te inventariseren wat jouw wensen zijn. Uiteraard denken we graag mee over de beste invulling voor jouw evenement of training. We zetten graag onze kennis en ervaring in om je te adviseren of om je op nog betere ideeën te brengen!

Onze offerte

Na je aanvraag ontvang je van ons een offerte waarin jouw wensen zeer uitvoerig worden beschreven. Je vindt een omschrijving van ons doel, onze inzet en uitvoering en uiteraard een begroting. Ben je akkoord met onze offerte dan sturen we je de bevestiging toe. De voorpret kan beginnen!

Het evenement

Op de dag van jouw evenement of training zijn we ruim op tijd aanwezig om de laatste details door te nemen, de locatie te verkennen en om ons te verkleden en/of te schminken. We zullen er alles aan doen om jouw evenement tot een geslaagd evenement te maken!

Na afloop

Na afloop van de opdracht horen we heel graag jouw mening over onze inzet. Mochten we (met jouw toestemming) foto’s gemaakt hebben tijdens de act of workshop dan delen we deze uiteraard met je. We zijn ook gek op jullie foto’s! De factuur ontvang je in de week na de opdracht, tenzij anders afgesproken.

Zin in een feestje? Bel Dees, gaan we samen mooie plannen maken!

Neem contact op!