06-12971928 Snel contact

Een lied op maat en levensgrote pakken frituurvet

Dit was echt een VET leuke opdracht!

Je nieuwe winkel gaat binnenkort open. Je lanceert een nieuw product of dienst op de beurs. Je wilt meer aandacht voor al het zwerfafval in jouw stad. Kortom: je hebt kosten noch moeite gespaard om goed voor de dag te komen. Iedereen zal weten wat jij te verkopen of te vertellen hebt! Maar hoe doe je dat dan? Wij gaan altijd voor een onuitwisbare eerste indruk. Wij vallen op en zetten de mensen aan tot actie en dat is précies wat je wilt bereiken!

Promotiefilm zwerfafvalcampagnes

Bereik

Meer aandacht nodig?

Iedereen heeft behoefte aan aandacht, toch? En die behoefte wordt alleen maar groter als je iets heel graag wilt delen met anderen. Je nieuwe product, dienst of boodschap bijvoorbeeld. Maar hoe bereik je zoveel mogelijk mensen of de juiste doelgroep? Aan je enthousiasme ligt het niet, die is enorm! Maar soms ontbreekt het gewoon aan creativiteit. Of tijd. Iets wat Dees & gene in overvloed heeft: creativiteit! En die tijd… die maken we gewoon voor jou!

We vinden het elke keer weer een feest om ons voor een of meerdere dagen onder te dompelen in een bedrijf of instelling en hun boodschap uit te dragen. We lezen ons in, vertalen jullie boodschap naar een ludieke act en promoten jullie zodat niemand jullie ooit nog kan vergeten! Of dit nou als beursacteur in een beursstand is of tijdens een promotiecampagne op straat, we vinden het allemaal even leuk.

Onze specialiteit

PMD- en Zwerfafvalcampagnes

De laatste 7 jaar bestaat een groot gedeelte van ons werk uit PMD- en zwerfafvalcampagnes. Inmiddels hebben we 13 verschillende acts en bijpassende typetjes gecreëerd waarmee we door het hele land voor diverse gemeenten campagne voeren. Denk daarbij onder andere aan thema’s als: peuken, plastic, snoep- en chipsverpakkingen, klokhuizen en schillen, blik, papier, kauwgum en vuurwerk. Een voor een opvallende acts en acties waarmee we in gesprek gaan met de inwoners en bezoekers van een stad of dorp. Nooit met een belerend ‘Foei, dat mag niet!’ vingertje maar altijd met een positieve insteek. Goed gedrag belonen, in gesprek gaan en informeren hoe het beter zou kunnen.

De gemeenten Vlaardingen, Schiedam, Almere, Lelystad en Sliedrecht zijn onze grootste opdrachtgevers en hebben ons jarenlang ingehuurd voor maandelijkse acties. De kracht van de herhaling. Elke maand een nieuwe actie op de weekmarkt of een ander druk evenement. Elke maand een ander thema en elke keer een andere opvallende act!

Wil jij net zoals de gemeenten Amsterdam, Nissewaard, Doetinchem, Gouda, Ridderkerk, Breda, Almere, Vlaardingen, Schiedam, Sliedrecht, Zoetermeer, Papendrecht, Lelystad en Ermelo ook een krachtige PMD- of Zwerfafvalcampagne inzetten? Bel ons!

 

‘In alle zwerfafvalacts van Dees & Gene, gingen toegankelijke en vaak hilarische typetjes in gesprek met Schiedammers over het voorkomen van zwerfvuil op de markt en bij evenementen. Door hun gedrevenheid en enthousiasme werd het publiek verleid om na te denken over het eigen gedrag. Het groeiende besef bij Schiedammers dat plastic bekertjes, sigarettenpeuken of kauwgumpjes niet meer op straat horen, is het resultaat dat wij vooraf wilden en dat Dees & Gene door hun professionele en sympathieke aanpak voor elkaar heeft gekregen!’
– Merel Verhagen & Petra Wegman – Irado

Waarvoor kun jij wel wat extra aandacht gebruiken?

Neem contact op!