06-12971928 Snel contact

Theater

Wij weten hoe het heurt!

Boek direct

Theater is een hele mooie en krachtige manier om mensen te bereiken, te ontroeren en te amuseren. Opdrachtgevers boeken ons bijvoorbeeld als entertainment op een evenement of tijdens een bedrijfsuitje. Maar ook voor een openingsact of om stellingen theatraal in te leiden tijdens een vergadering. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken er een act omheen. Wij vermaken én raken!

Bijna niets is ons te gek!

Waar kun je ons voor inhuren?

Het is bijna teveel om op te noemen waar we zoal voor ingehuurd worden. Hieronder een lijstje met voorbeelden van opdrachten.

  • Welkomst-acts, ontvangst en begeleiding van gasten
  • Entertainment tijdens feesten en evenementen
  • Voorstellingen op maat, bijvoorbeeld een Sinterklaasfeest
  • Openingshandelingen en kick-offs
  • Theatraal inleiden van stellingen tijdens een vergadering/presentatie
  • Een spelprogramma/bedrijfsuitje ontwikkelen en begeleiden met passende typetjes
  • Verrassen van jubilarissen en andere feestvarkens
  • En nog veel méér…

Daag ons maar uit, niets is ons te gek! Vaak komen we met een act waar je niet om vroeg maar waar je toch volmondig ‘JA!’ tegen zegt. Dan brengen we je net even op een nog beter idee ; )

Ons podium

Waar wij zoal spelen

We hebben al heel veel mooie en leuke opdrachten mogen uitvoeren voor vele opdrachtgevers. Ons podium stond dus al op vele plekken. Alhoewel… vaak is er helemaal geen podium, dan spelen we letterlijk tussen het publiek in. Zo openden we bijvoorbeeld Klompenpaden en nieuwbouwprojecten. Maar ook ondersteunden we het aanbieden van een petitie op het Binnenhof met een zeer passende en nooit meer te vergeten act. Wij zijn dus van alle (week/vrij/jaar)markten thuis.

Soms is ons spel klein en stil, bijna onopvallend. Dan zetten we de toehoorders op het verkeerde been: ‘Is dit nou echt of niet?!’ Maar meestal zijn we groots en niet te missen, met muziek en waanzinnige outfits. ‘U vraagt, wij spelen!’, gaat bij ons dus zeker op!

‘Dees & gene heeft voor ons een openingsact op maat verzorgd. Ze hebben ons verhaal na een korte briefing op originele wijze vertaald naar een ludieke en passende act. Het gaf onze opening een professionele vrolijke noot. Bedankt voor jullie snelle inzet!’
– Copla – Openingsact
‘Door hun originele aanpak en de diversiteit aan typetjes krijgen ze de zaal mee in hun verhaal. De verassing was compleet, de tekst herkenbaar en humoristisch. De uitvoering was perfect!’
– FrieslandCampina Domo – Aftrap veiligheids 10 daagse
‘Jullie hebben ons openingsfeest een extra dimensie gegeven. Door jullie hoge improvisatiegehalte en inleving in het publiek, wisten jullie iedereen ‘mee’ te krijgen. De sfeer werd ‘verzacht’ van formeel naar informeel met een hoog humor-gehalte.’
– Zwembad ‘de Sypel’ – openingsact

Op welke manier kunnen we jouw evenement extra theatraal aankleden?

Neem contact op!