06-12971928 Snel contact

Een hele middag ‘builden’ met je team?

Waarom niet op een eiland met de admiraal en haar matrozen?

Onze liefde voor en ons geloof in de kracht van (improvisatie) theater is zo groot dat we dat graag met iedereen willen delen. Daarom verzorgen we onder andere workshops theater en teambuildingstrainingen. Ook als trainingsacteurs is onze liefde voor theater en mens voelbaar: ‘Laat een ander stralen’ gaat hier zeker op!!

Breed inzetbaar

Hilariteit, bouwen of ontmoeten?

Wat gaan we dit jaar doen tijdens het teamuitje? Hoe laten we het nieuwe team/de leerlingen elkaar zo snel mogelijk beter leren kennen? Hoe onderbreken we die taaie brainstormsessies en zorgen we dat we energiek verder kunnen? Boek een workshop of training bij Dees & gene!

In ons bestand hebben we zeer professionele en gedreven trainers en trainingsacteurs die met veel passie hun liefde voor theater delen en inzetten. Dat kan bijvoorbeeld tijdens een workshop Theatersport of tijdens een teambuildingstraining. En natuurlijk verzorgen we ook trainingsacteurs voor bijvoorbeeld rollenspellen in een training.

Training

Je kunt wel wat meer zelfvertrouwen gebruiken of je wilt jouw houding verbeteren? Met een training van Dees & gene werken wij op allerlei fronten en punten aan jou en hoe je overkomt op de omgeving.

Interesse?

Teambuilding

Samen zijn jullie een team, maar weet je alles van de ander? Kun je bouwen en vertrouwen op de mensen om je heen? Is de dynamiek te verbeteren? Dees & gene helpt je elkaar beter te leren kennen. Op vele manieren!

Hoe? Klik hier!

Workshop

Acteren zit in je bloed, maar het moet er alleen nog even uitkomen? Altijd het idee een typetje gespeeld te hebben, maar nooit de vinger erop kunnen leggen? Zin in een leuke workshop? Dees & gene kan je verder helpen!

Start vandaag!

De diepte in

Trainen met een boodschap

Theater is op heel veel manieren inzetbaar… en dus zeker ook tijdens een workshop of training. Het verbindt en zet mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Het haalt iedereen even ‘uit het hoofd’. Soms schuurt het hier en daar een beetje. Daar sturen we in opdracht bewust op aan natuurlijk. Alles is direct uit te spelen, dus ook die situaties die je voortaan liever wilt voorkomen op de werk/schoolvloer! Met de juiste professionele begeleiding gaan we met verschillende oefeningen op zoek naar hoe het voortaan anders en/of beter kan.

Als trainingsacteurs zijn we inzetbaar tijdens trainingen en rollenspellen. De trainingsacteur heeft een ondersteunende rol, geeft het juiste tegenspel en beloont of vertoont het gedrag wat de trainee ‘uitlokt’. We zijn allen getraind om situaties geloofwaardig en op werkelijkheid berust uit te spelen. Gebruik onze kennis en ons spelplezier om te oefenen met je personeel/leerlingen!

‘Het mooiste is dat een van de collega’s (die weinig of niets van theater moet hebben) tegen me zei: ‘Door de workshops improvisatietheater hebben de eerstejaars leerlingen elkaar heel snel leren kennen. Bovendien worden de leerlingen ook opener naar elkaar. Dat scheelt een heel stuk in de coaching. Het ijs was heel snel gebroken en daarna konden we ook snel aan de slag met de vakinhoud.’
– Landstede – Workshops Theatersport eerstejaars leerlingen